tell me this night is over

Om man inte kan le ett äkta leende, är det inte bättre att inte le överhuvudtaget då?


turn, smile, shift, repeat.

Idag är det lördag, det är påskafton. Och vad gör jag ikväll? Förmodligen sitter jag på mitt ensamma arsle och tittar på tv. But hey, thats life?

Igår var det typ fest iaf, Sandra goes laddad och dryg och pinsam. Orkar inte.

Mmm, glad jävla påsk på er.

Eastertime

Hejsan alla kycklingar!

Nu är det påsklov, eller rättare sagt det har det varit i (måste räkna...) fem dagar om man räknar med helgen. I lördes sålde jag påskris med drillningen, det var ganska kul faktist. På söndagen kom Frida, Maria och Anna hit och vi hade lite 90-tals feber och tittade på Fucking Åmål och åt gott :) Trevlans. På Måndagen var det dags för drillning där vi gjorde showprogram (som kommer bli fuckat bra!) och sedan möte på kvällen. Tja, vad ska jag säga om mötet? Tog musten ur en ordentligt iaf.. Alla som var där förstår. I tisdes gjorde jag ingenting (weebah....) och i går, onsdes, var jag på aerobic-styrka grejs på bya på kvällen. Det var kul, men JISSES viken träningsvärk jag har i armarna idag!!! Aja, då har det gjort nytta iaf :)
Idag ska vi fira påsk med Familjen Eriksson och Mormor och Morfar, hoppas på en chill kväll :)

Sammankomst i helgen? Jatack. 
Tycker om dig <3

Glad påsk!

.v

jag kan ingenting om kärlek, jag märker att jag faller för dig ändå.

Skånedrill

Hejdär.

Igår var det skånedrill i staffanstorp och det gick bättre med teamet än någonsin. Vi fick 19.666 poäng (!!!!!) också fick jag 11 på solot. Lyckad dag faktist, nu ska jag ta vara på den, glädja mig och inte låta små skitsaker dra ner mig.

Kräm.