HEJDÅ 2006.

Idag är det nyårsafton och sista dagen på året. Därför kommer en summering av 2006.Januari

Den 20 överraskade vi Anna med bowling och pizza. Den 22 åkte alla idrottsnior till kläppen. Det var första gången jag åkte skidor och jag glömmer det aldrig. Den 27 var det förfest hos Anton. Den 28 hade ligan överraskningskalas för Frida


Februari
Den 4 hade Anna 18års fest i Sjöbo. Den 28 såg vi Surferosa i Lund och det var skitskoj!

 


Mars

Den 5 var det RM syd i Tomelilla. Den 10 tävlade Dept Anor i Musikdirekt i Brösarp. Den 11 åkte jag, Maria och Anna till Helsingör och på kvällen hade Anna fest i stugan.


April
Den 1 var det Skånedrill i Staffanstorp och det var vår bästa tävling detta år.


Maj
Den 6 konfirmerades Jimmy. 6-7 var det SM i Sjöbo och B2 tog en bronsmedalj. Den 8 hade vi avslutningsfotografering i skolan. Jag och Linda var utklädda till tanter. 20-21 var det Lundakarnivalen och vi såg I’m from Barcelona, The Sounds och The Ark.

 


Juni

Den 9 tog Jennica och Emma studenten. Den 10 hade Julia förfest innan tingvalla. Den 12 var det sista skoldagen någonsin på kastanjeskolan. Vi spelade upp pjäsen Macbeth på engelskan.
Den 13 var alla nior på Tosselilla. Den 14 var det avslutning i Tomelilla kyrka och sedan vidare till tingvalla för avslutningsmiddag. Efterfesten var i Kverrestad och det var den finaste avslutningen någonsin. Den 18 firade jag min 16 födelsedag. Den 19-26 var jag och min familj i Cypern på semester. Den 27 var det Ystadfestivalen då jag och Anna började dricka klockan två på dagen. Den 29 åkte jag och Ellen till Helsingör.


 

Juli

Den 1 hade Maria grillfest. Den 8 var den galnaste kvällen någonsin i Sterrarp. Den 12 såg jag och Ellen premiären för Pirates of the Caribbean – Död mans kista. Den 15 såg vi Håkan på Svedala sommarrock. Den 24-25 hade jag och Anna One tree hill maraton. Den 26 var det grillkväll hos Maria. Den 28 såg vi Lars Winnerbäck och Hovet i Ystad. Den 29 såg jag Jimmy tävla i go-kart i Kristianstad.

 


Augusti
Den 3 var jag och Andrea på Where the action is i Malmö. Den 9 var återträffsgruppen på studiebesök på Mariavall. Den 19 var vi på Malmöfestivalen och såg Tiger Lou. Den 21 började jag på gymnasiet. Jag hade valt programmet Natur/media och kom i en helt underbar klass, NV1C. Den 25 åkte vi till Malmöfestivalen ännu en gång och såg The Sounds. Den 27 skaffade familjen Eriksson hund, Wilma. Den 28 var det provvecka på Studio Danza och för denna termin bestämde jag mig för att dansa Funk 1 för Linn, L.A Style för Linn och Streetlocking för Anders. Den 31 fyllde Maria 16 år.


September

Den 2 var det drillkickoff i Staffanstorp. Den 14 fyllde Storebror 19 år.

 


Oktober
Den 9 var det fotografering i skolan. Den 11 såg vi Mando Diao i Malmö. Den 12 såg vi Panic! At the disco i Köpenhamn. Den 14 fotograferades alla grupperna i föreningen till kalendern inför 2007. Den 30 bowlade hela föreningen. Efteråt åt B1, B2 och tränarna mat på Maritza och sedan efterrätt hos Susan.


November
Den 11 var jag, Frida och Emma på webbdesign kurs i Malmö. Den 17 var vi på Christians begravning. Den 24-25 var jag i Göteborg med mamma. Den 30- 3 dec var jag, Frida och Anja i Barcelona på drillkonvent.

 


December

Den 4 beställde jag en My chemical romance biljett. Den 16-17 uppträdde jag på Icestage på Ystad teater. Den 19 åkte NV1C till Malmö för att äta thaimat och bowla. Den 21 hade vi julavslutning. Den 23 firade vi lillejulafton hemma hos oss. Den 24 firade vi julafton hos mormor och morfar. Den 27 hade vi kakknyte hos Susan med B1. Och idag, den sista dagen på året, ska jag fira nyår hos Andrea. Gott nytt år på er!


guess who's back

Hej igen.
Har inte använt denna bloggen på länge, imed att jag gjorde en ny (turbulens.wordpress.com) Nu råkar det vara så att den inte funkar så jag ska börja använda denna igen. Gillar trots allt detta namnet än det andra :)