vi ses i juni

då var det sista dagen i maj och imorgon välkomnar vi juni. juni, min månad juni. ja, jag får faktiskt kalla det min månad eftersom jag föddes just den 18 juni. det blir sommarlov, sommaren kommer igång ordentligt och allt är verkligen på topp i juni. studenten, skolavslutning, jordgubbar, varma kvällar, gå barfota utomhus, mjukglass på bertils, åka cabe (stavning), träffa vänner massvis med vänner och bara NJUTA! vi ses i juni.

image144

shopping i ystad och tomelilla

här kommer det jag shoppade i lördags



- Vit tunika från Princess
- Vit klänning med svart mönster från H&M
- Örhängen från JC
- Halsband från H&M
- Halsband från H&M
- Textilfärg och pensel
- Gult nagellack från Crispa

 

- Gul tröja från Erikshjälpen (Secondhand)
- Vit skjorta från Erikshjälpen (Secondhand)
- Blått skärp från Erikshjälpen (Secondhand)
- Väska från Erikshjälpen (Secondhand)

it's the hardest pill to swallow

då var det över. efter två timmar var jag först med att lämna in NpMaB, och jag skäms nästan för att jag gick så tidigt. men what to do, jag kunde ju inte mer.. när jag väll sitter där inne och skriver prov känner jag dessutom att jag börjar få ont i halsen och börjar bli förskyld. typiskt, det är ju helg snart och jag vill inte vara sjuk när det är helg. antar att jag får slurpa te hela dagen och hoppas det går över..

tog tio tåget hem och sen dess har jag inte gjort så mycket. ska träffa mamma om en stund för att äta lunch på bullen & bönan och sen ska jag gå till rk och erikshjälpen för att kolla om där har kommit in något spännande. ikväll blir det som sagt te som gäller och sen får jag väll börja på kemin också... kan skolan inte ta slut nu bara? just det, mötet är ikväll också. är så äckligt trött på denna skiten just nu att jag funderar ärligt på att sluta i föreningen. "en sån förening kan vi inte vara" nej, men kan ni vara en sånhär förening då? varsågoda, förstör något som hade kunnat bli bra. förstör föreningens framtid. jag tänker inte lyfta ett finger för er i framtiden, var så säkra. nu tänker jag inte låta er negativitet förstöra resten av min dag, resten av min vecka eller mitt sommarlov för den delen. jag mår bra, förutom den nykomna sjukan, och det ska ni inte få ändra på. bye!

dagens låt

Gary Jules - Falling awake

Eagle in the dark
Feathers in the pages
Monkeys in my heart
Rattling their cages
Found a way to pooooop
Another ghost to follow
Said its only up to you
It's the hardest pill to swallow

Mmmmmhmmmmmhhhmmm

You never get to choose
You live on what they send you
You know the kind of use
Things you love will get you
One foot in the grave
One foot in the shower
There's never time to save
You're paying by the hour

And that's just the way it goes
Falling awake
And that?s just the way it goes

Slipping through the bars
Aware of the danger
Of riding in the cars
Taking candy from strangers
You're never out of hand
Never out of pocket
Super sonic man
Do you want to buy a rocket

Well that's just the way it goes
Falling awake
Falling awake
And that?s just the way it goes
Falling awake
Falling awake

Eagle in the dark
Feathers in the pages
Monkeys in my heart
Are rattling their cages
I could learn to play the game
Learn to run the hustle
If I only had the brains
The money or the muscle


dvdbox

har funderat på om jag ska börja samla på ytterligare en box-serie, men kan inte riktigt bestämma mig.


image132

Vad tycker Ni?

today is not my day

ber om ursäkt för det deprimerade inlägget jag postade för en stund sen, but today is not my day... nåväl, all förhoppning på morgondagen istället. iförsig lär den inte bli bättre heller, eftersom vi har NpMaB 8.00-12.00 och jag har inte pluggat ett dugg. sanningen är att jag inte har någon lust alls till det så jag får hoppas att jag har turen på min sida imorgon så jag åtminstone blir godkänd.

hittade dessa underbara armbanden på kyssjohanna.se, men kan inte bestämma vilket/vilka jag vill beställa eller om jag vill beställa överhuvudtaget. Vad tycker Ni?

image131


det är bara ord

vakna. ingen el. glömt busskortet. får åka med ändå. två lektioner. redovisa om bläckfisk. äta. hem. träna. ångest. rastlöshet. sms. dra åt helvete. ok?


harry potter-nörd

såg trailern till den nya harry potter filmen på jobbet idag och mitt hjärta slog tusen volter. så fort jag kände igen scenerna från boken sprack hela ansiktet upp i ett leende och jag fick gåshud. herregud, vilken hp-nörd jag är...


heal the world

image128

Du kliver upp på morgonen och kan inte välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja på sig. Du går till skolan och klagar på att du har fått så många läxor, och i Indien gråter en 10-årig pojke för att han aldrig kommer att få börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten, och slänger i stort sett allt du har på tallriken. I Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8-årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne i pannan, och i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillebror i Aids. Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv. Res dig istället upp och förändra din sikt om en förnyelse som behövs för att rädda världen! 

Var 4:e sekund våldtas en kvinna i Afrika. Varje dag dör 35 000 barn pga svält och sjukdomar. Men hur ska vi stoppa allt det här?Sanningen är att det är svårt.

Politiker över hela världen införde ett mål som skulle införas 2000. Detta målet innebär att år 2015 ska det vara hälften så många som dör av svält, sjukdomar och kronisk hunger. Men har  det hänt något under dessa 7 år? Svaret är nej. Ingenting har hänt. Dom har ens inte lyft ett finger för att försöka genomföra målen. 

Tänk hur bra vi har det här i Sverige! Dags att öppna ögonen och inse!

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

Men det behövs betydligt mer än bara sympati.

Flera organisationer världen över behöver ditt stöd.

Du kan göra skillnad.

vilken jävla smäll!

var det bara jag som vaknade av åskan klockan tre i natt? vilken jävla smäll(ar) säger jag bara!

idag har vi sovmorgon igen och det är SÅ skönt! jag älskar sovmornar, speciellt eftersom vi har det imorgon också :D såhär ser alltså veckans skolschema ut:

måndag: 12.00 - 14.50
tisdag: 10.00 - 14.50
onsdag: 10.00 - 12.00
torsdag: 8.00 - 12.00
fredag: 8.00 - 16.20

best schema ever! ikväll blir det jobb och resten av veckan ska jag plugga inför kemiprovet på måndag. jag skaaa ha vg! så det så. på torsdag ska jag träffa ellen, på fredag blir det förfest + tingvalla hos lalle, på lördag blir det chillkväll med maria och på söndag jobb. nu: frukost och sen bär det av till skolan. au revoir!

13:08

givetvis var inte svenskan till idag och jag ska inte göra matteprovet förrän efter NpMaB (torsdag). med andra ord satt jag uppe helt i onödan igår kväll - l o v e l y. nåväl, livet går vidare. följer du med?


image127
If darkness blinds you, I.. I will shine to guide you.

leave me alone (im lonely)

helgen är slut och det är måndag igen. relativt dålig måndag, men den är snart över så jag ska inte klaga. började dessutom inte förrän tolv, eftersom jag skulle vara hos dietisten vid tio så jag fick lite extra sovmorgon.

i lördags åkte jag in till ystad på morgonen och försökte hitta morsdag present och lite andra saker. givetvis hittade jag det mesta som jag inte hade tänkt köpa. bilder kommer senare! på kvällen kom mormor & morfar hit och vi firade pingstafton med grillning och jordgubbar, mums!

på söndagen hämtade vi mitt vindspel ute på landet och köpte lite andra saker. kvart över ett började jag jobba med cecilia och lökken, och det var en ganska chill dag. efter jag slutat stannade jag kvar och såg pirates of the caribbean 3 - vid världens ände. den var faktiskt ganska bra! men det kändes tyvärr inte som en fulländare. närmare tolv cyklade jag hem i ett tyst tomelilla och somnade gott vid halv ett. nu: lite SATC och läxor, sen blir det rehab. ciao!

19:55

hemkommen från ett svettigt rehab-pass, nyduschad och mår ganska okej. dagen är snart slut och jag kunde inte varit lyckligare över det. nu: te, fruktsallad, SATC, svenska och lite (ytterst lite) matte. ha en trevlig måndagskväll, everyone.


image126

you can't hurry love

friday im in love, ungefär. eller inte kär, men det är skönt att det är helg menar jag. dagen har varit allmänt seg men jag har i alla fall fått reda på två betyg; engelska - mvg, rörlig bild - mvg. så det var ju inte helt fel. jag blev helt ärligt ganska förvånad angående rörlig bild, eftersom jag inte trodde jag låg alls bra till. kul att bli överraskad ibland :)

ikväll är det inget jobb för min del, jag har bytat dag med johanna vilket innebär en slapp tv- och datakväll för min del. skönt! just nu sitter jag här och planerar min morgon dag. funderar på att åka in till ystad med 09:50 tåget för att handla ett linne och morsdag present, sen hem, in på erikshjälpen och sen in på Bo ohlsson för att se om dom har textil färg (som jag ska använda till linnet). resten av helgen blir lugn med lite plugg och jobb på söndagen. nu: se slutet på talang, Auf widersehen!

3% av världen

Jag har alltså besökt 3 ynka procent av världen, jag vill definitivt se mer av den! And belive me, I will.

image125

Gör testet
här

all or nothing

idag stod aktivitetsdag först på schemat och den tillbringades med hela NVC - 1or, 2or, 3or och lärare. vi blev indelade i lag och fick gå en sorts tipsrunda där vi fick ledtrådar om var vi skulle gå härnäst. rundan avslutades vid saltsjöbaden där vi grillade korv och gjorde andra aktiviteter såsom volleyboll och brännboll. ett stort plus var att vi fick vara ute hela dagen i det fina vädret!

kvart över två tog jag bussen hemåt och sen bar det av till tandläkaren. efter det följde jag med mamma och handlade mat och sen dess har jag mest gjort svenska och tittat på SATC. nu: göra klart svenskan och titta på något SATC avsnitt till och sen i säng. ciao!


love at first sight

tog en titt på topshops hemsida idag, och dessa klänningarna fastnade jag för direkt:

image124


vilken tyckte Ni var finast?

Which Superhero are you?

You are Spider-Man

Spider-Man
90%
Robin
82%
Superman
80%
Green Lantern
65%
The Flash
60%
Hulk
55%
Iron Man
50%
Batman
45%
Supergirl
45%
Wonder Woman
45%
Catwoman
45%


You are intelligent, witty,
a bit geeky and have great
power and responsibility.
image123

 Which Superhere are you? 

I like my money right where i can see it; hanging in my closet

denna onsdagen är snart över, skönt. spenderade två timmar av min morgon med att höra fågelkvitter på biologilabben - det gör jag inte gärna om. sedan hade vi biologi i tjugo min där vi fick se en etologifilm som roy, rasmus, linda och carro hade gjort - riktigt underhållande! vi fick även tillbaka biologiprovet vi gjorde förra veckan - mvg! sedan var det orientering som stod på schemat, men imed min allergi så stack jag hem istället (tack för skjutsen, lalles mamma) och var hemma halv tolv.

sen dess har det inte hänt så mycket spännande. som ni kan se har jag startat en ny kategori i min blogg - funderingar. där kan ni följa några av mina tankar i skrift och jag hoppas det blir till belåtenhet. jag satte precis på säsong tre av satc och nu tänkte jag skriva klart min labbrapport. eller inte tänkte, jag ska. har skjutit upp den alldeles för länge och gått med ångest över den. så, idag ska den bli klar! förhoppningsvis börjar jag på svenskan också, men annars får jag göra den imårn istället. i helgen blir det simning, förhoppningsvis pirates 3 (om jag hittar någon att gå med, någon som är intresserad?), vila och plugg. au revoir! /Sandy

20:33

Så, done, finito. Labbrapporten är klar och jag har även hunnit med sjöbo - flygrakan en runda med pappa, fika hos mormor&morfar och börjat på svenskan. Nu blir det ännu mera SATC, lite svenska och lite thé på det. mums! over and out, Sandy

im dyyyyying

jag har franska prov om ungefär en timme och jag har inte övat. även om min lärare har sagt att "det gör ingenting om det går jättedåligt, du får ändån ett vg i betyg" så får jag ändån prestationsångest. im dyyyying

20:40

provet gick som väntat mindre bra, men jag orkar inte lägga ner så mycket energi på att tänka på det. direkt när jag kom hem stack jag ner till rehab, sen hem och duscha och äta och sen käka glass med maria på konsum. mys! nu: göra kemiläxan snabbt och sen komma i säng så snabbt som möjligt. det känns som jag hade kunnat sova i en hel vecka i sträck, jag är äckligt trött. givetvis har jag biologilabb imorgon också. peace! /sandra

gnällig

detta är en äckel jätte dålig dag. jag vet att ingen tycker om när man gnäller, men jag gör det ändån. imorse kände jag en fruktansvärd mensvärk så jag stannade hemma från skolan. har försökt plugga till proven (franska OCH matte), men jag kan inte koncentrera mig. hela tiden tänker jag på hur äckligt skoltrött jag är och vill därför inte göra några läxor alls. på toppen av berget dessutom, det blir ingen S!esta för mig, jag har helt enkelt för mycket läxor och ingen energi till någonting alls. over and out, hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.

22:12

det åskar ute, skönt att det finns något som stämmer överrens med mitt humör idag.

shopping i göteborg

här kommer bilder från shoppingen i Göteborg, enjoy!

 svarta slip-ins från Wedins

 blåa ballerinor från Lindex

 blå klänning från Gina tricot

 röd klänning från Gina tricot

 svart kofta från Sisters

mamma mia, here i go again

nyss hemkommen från Göteborg, and boy vad bra det har varit! på lördagen åkte vi då buss upp, vilket tog dryga 7 timmar (egentligen kan man ta sig till Göteborg på 3,5 h) sedan checkade vi in på hotellet. vi gjorde oss i orgning, klänning på, sen var det medelhavsbufé i v.i.p rummet på scandinavium. och sedan gick musikalen mamma mia ïgång - och vilken show det var! alldeles alldeles underbart. jag vet inte hur många gånger jag blev inspirerad till att dansa och sjunga och jag vet inte vad. om ni inte har sett den så är det definitivt ett måste!


idag blev det shopping på nordstan (bilder på inköpen kommer senare) och sedan tog vi en taxi ut till Torslanda där Jimmy skulle köra a-final i gokart. han hamnade trea och det blev en perfekt avslutning på helgen! nu ska jag packa upp tänkte jag, så jag kan ta bilder på mina inköp. sen är det sängen som gäller. på återseende, /Sandy

göteborg

image113
nu drar jag till Göteborg, ciao!

shoppingresultat

glömde ju berätta om mina shoppingresultat ifrån lund igår, så here it is med bilder och allt!


 flummigt linne från H&M

 benvämare från lindex som jag ska träna i till hösten när drillsäsongen sätter igång igen

 linne med tryck från H&M

 vit bastshirt från H&M

 grön tunika med tryck från Gina tricot

 gul tunikalinne från Gina tricot

 grönt linne med tryck från H&M

 vita ballerina skor från Indiska

cuz I can

nyss hemkommen från maria, haft det urmysigt! igår bjöd hon mig på middag, vi hoppade studsematta, bakade och åt kladdekaka med glass och tittade på vit oleander och lite på mean girls. och för en gångs skull sov jag gott även om jag inte sov hemma! idag blir det massa plugg och sen tjejkväll hos Martina ikväll! Och imorgon åker jag till Göteborg, ciao!

be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

underbart att sova ut idag, och välbehövligt. gårdagen var grymt utmattande och nu vill jag bara ha en paus från allt det där ett tag. en sak är säker, det är Er förlust.. om Ni tycker så, fine,  jag är mer än gärna utan om jag inte är värd mer än så för er.

om en timme blir det nova lund och ikväll blir jag bjuden på middag hos maria och sen ska jag sova där! på återseende, /Sandy

ps. biologiprovet gick skitbra! eeh, hoppas jag i alla fall ^^ ds.

tisdag

mina rubriker numera är så fruktansvärt intressanta så jag vet inte var jag ska bli av.. men just det beror nog på att jag är äckligt trött och jag lär vara ännu tröttare imorgon. ett stort plus är ju i alla fall att vi slutar klockan tolv och sen är vi lediga torsdag-fredag. långhelg, alltså. ska iväg till Göteborg i helgen också för att checka Mamma mia musikalen. skoj! torsdagen lär ägnas helt och hållet åt plugg, och förhoppningsvis träffa maria på kvällen. på fredag är det tjejkväll hos martina aka marre. nej nu går min buss om fem minuter, ciao!

ps. ska gå en kurs på körskolan ikväll med pappsen, vilket inte gynnar mina biologistudier. f-u-c-k. ds

underbara morgon

rubriken är något ironisk...! tjugo över åtta väcktes jag av frida i telefonen som meddelade att det var klassråd och bussen gick tjugo i nio. det tar ungefär sex-sju minuter att cykla till stationen - do the math. hann iallafall klä på mig, packa väskan och sminka mig. frulle blev det i skolan..

väl i skolan kom inte alexandra förrän tio i tolv, så jag hade kunnat ta halv tio bussen iallafall. lagom irriterande, hrm. nåväl, sedan var det matte, lunch, svenska där vi inte hann klart med tidningen och tillsist engelska där vi skrev vackra sommardikter! (oj förlåt, nu var jag ironisk igen. dom var mest töntiga) efter engelskan satt frida och jag kvar och försökte göra klart svenska tidningen iallafall, och vi fick sitta där till tio över fyra... (när vi egentligen slutade tio i tre) fint grupparbete, folks! sen stack jag iväg på ett rehab-pass och är nu efter cirka en timme tillbaka. nu: dusch, sen franskaglosor och biologi! en kopp te hade inte varit fel, så det blir nog det också. på återseende, /Sandy

lesbien aka serbien

igårkväll satt jag framför esc hemma hos susan, och vi såg ungefär tre bidrag sammanlagt, haha. blev mycket snack istället! synd att där inte var med klös i the ark, nu får vi ju tom kvala nästa år.. skit också. jag kan fortfarande inte fatta att en lesbisk kampsång vann tävlingen, hur i helvete tänker folk? tom sverige röstade på dom. hellre ukraina! men helst the ark. buuuh :(


image102image103

idag har jag varit en vända i kivik med päronen och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. ska försöka plugga lite nu ikväll och se klart mr beans holiday sedan, om jag orkar. på återseende, /Sandy

kladdmuffins

i veckan provade jag på att göra dessa utsökta kladdmuffinsen, prova du med!

Du behöver
2 ägg
2 ½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
1krm salt (behövs inte)
4 msk kakao (funkar med oboypulver också!)
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält smör eller margarin

Gör såhär
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.
3. Smält smöret/margarinet.
4. Vispa ägg och socker med elvisp.
5. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver.
6. Tillsätt tillsist vetemjölet och smöret/margarinet.
7. Vispa ihop till en jämn smet.
8. Klicka ut smeten i bakformarna.
9. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca. 10 minuter.
10. Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så de inte blir hårda.

image101
Receptet kommer från
www.recepten.se

Spiderman 3

här kommer en filmrecension på spiderman 3 från moviezine, enjoy!

 Spiderman 3

Livet ler mot Peter Parker. Doc Ock är besegrad och staden New Yorks hyllningar till folkets hjälte tar aldrig slut, vilket ger honom ett nytt självförtroende. Flickvännen Mary Jane är Broadways nya stjärna och skolan går strålande. Men saker och ting ska snart ta en mörkare vändning. En förrymd fånge blir till ett ostoppbart sandmonster och svart rymdgegga hotar att förvandla Parkers personlighet till något hans närmaste inte uppskattar. Han får konkurrens på jobbet av kaxige Eddie Brock, och dessutom har Harry Osborn hittat pappas supergömma, och är ute efter att döda sin före detta bäste vän med stil.

saturday morning

godmorgon folks. sitter här och samlar kraft till att ta en dusch och sedan käka lite frukost. efter det blir det jobb och ikväll, ja vem vet? tre alternativ har jag att välja på, vi får väll se var jag hamnar.

igår kväll stannade jag kvar efter jobbet och såg spiderman 3 filmen med ellen. (recension från moviezine kommer strax) filmen vart bra, men inte riktigt fulländad. jag har blivit alltmer kräsen vad det gäller filmer.. efteråt följde ellen med mig hem och sov över och nu har hon åkt härifrån igen. nej, duscha var det som sagt. hoppas på the ark ikväll, of course. På återseende, /Sandy

btw, så ska jag officiellt sluta äta godis igen. jupp!

step up

istället för bio stack jag ner på filmgiganten och hyrde denna rullen, och jag blev positivt överraskad! här kommer en filmrecension från moviezine, folks.

 Step Up

Tyler Gages (Channing Tatum) framtid ser inte särskilt ljus ut. Han bor i ett nedgånget bostadsområde med sina fosterföräldrar och ägnar fritiden åt att stjäla bilar och dansa på diverse fester. En dag gör han inbrott i stadens välansedda kulturskola, åker fast och döms till att göra samhällstjänst i den berörda skolan. Att den av domstolen kommenderade vistelsen på kulturskolan öppnar upp en helt ny värld för Tyler, har personerna bakom ?Step Up? åskådliggjort klart och tydligt. Genom att se honom, klädd i kläder som brukar kopplas till hiphopen, förvirrat vandra genom skolkorridorer som är fyllda av kreativa elever som inte verkar göra något annat än att ägna rasterna åt att träna tonskalor, bära runt på sina konstverk eller bättra på sitt fiolspel, är det som åskådare svårt att inte lägga märke till den rejäla kulturkrocken. Efter lite förvirring och smärre konflikter, dröjer det inte länge innan Tylers väg, på mer än ett plan, korsar Nora Clarks (Jenna Dewan), en begåvad dansare vars högsta dröm är att ingå i någon professionell dansgrupp men som hela tiden motarbetas i detta av sin karriärs- och statustörstande mamma. Två helt skilda världar möts och eftersom detta händer på den vita duken och inte i verkligheten, sker givetvis ett givande utbyte. 

"I thought I could ask for more from you"

Och mitt samvete klarar inte fler törnar, inga fler taggiga röda rosor att skrapas på. Vad jag än gör så kan jag göra det bättre. Vad jag än säger så kan jag säga det med andra, bättre, mer igenomtänkta ord. Vad jag än känner så borde jag känna annorlunda. Kommer jag någonsin att vara god nog i dina ögon? Inte ikväll i alla fall...

image98

the world according to Pablo

som ni har sett på de senaste rubrikerna så lyssnar jag en hel del på billie the vision just nu, vilket jag tycker är fruktansvärt bra! jag kan inte hjälpa att jag har grym musiksmak.

skoldagen gick relativt smärtfritt förbi. först en drama lektion på två timmar där vi framförallt bara skojade runder. sedan skrev jag matteprovet och efter det var det hem som gällde. blev hämtad av daddy och köpte lite tonfisk och svamp som jag senare blandade med pasta och lite grönsaker. gott! har även hunnit bli klippt, vilket resulterade i en lite kortare frisyr. ikväll blire förmodligen mr bean filmen på bio, hoppas det iaf! på återseende, /Sandy

ps. gjorde vuxenprovet precis, och enligt dem verkar jag vara 22,5 år. haha! gör det här ds.

rehab

nyss hemkommen från mitt första rehab-pass - superkul! där kommer jag tillbringa fler timmar. nu: en snabbdusch och sen ska jag bänka mig framför roomservice och greys, ciao!

wednesday, wednesday

kemiprovet gick väll lite... sådär. godkänd blir jag väll åtminsone. stack hem efter provet, skippade idrotten. tittat på i hennes skor med halvstängda ögon. då var det bara matteprovet kvar för denna veckan. som vanligt ska det bli skönt med helg. på lördag sitter jag bänkad framför teven och följer eurovision song contest från början till slut! nu: matte. träna på rehab vid sex tiden och ikväll roomservice (hemma hos ebba von sydow!) och greys efter det. på återseende, /Sandy

Your so sweet you caused me caries

Då var SM helgen över, och det har verkligen varit en toppenhelg! det inleddes med en shoppingdag i knalleland och hela fyra klänningar, ett par skor, en sjal, en tröja och ett linne fick följa med hem. sedan åkte vi till skolan där vi skulle sova och B2 tränade och sånt. På lördagen var det dags för tävling och B2 hamnade på en hedrande sjundeplats - inte illa pinkat! på söndagen var det final och efter en sjuhelsikes show vann Staffanstorp 1 team senior - och det är så drill ska se ut. på team junior var det kalmar j1 som kammade hem guldet för andra året. i duett senior vann Oliva Wennerlund-Abdeli & Erika Eriksson från Fristad och på junior guldet togs av Helen Parri & Camilla Jensen från Staffanstorp. I ind. senior vann Susanne Bengtsson från staffanstorp och Anna Gustafsson tog hem guldet i ind. junior. för mer information, gå in på rum och klicka vidare till SM hemsidan.

image97

Denna veckan började inte alls bra. i matten ligger jag så långt bak att jag inte kunde göra provet i måndes, och för att kunna göra det på torsdag måste jag jobba som ett svin tills dess. Kom nyss hem från återträffen och paniken studsar i mina ådror. Imorgon är det kemi prov som jag inte ens har börjat på - well, i guess i have to do that now. wish me luck, på återseende! /Sandy

I said pablo diablo go to hell

första dagen efter mini-lovet, och det kändes imorse. hade det sista nationella provet i engelska mellan 8.00-10.50; hör- och läsförståelse. gick mindre bra, men det är en annan historia. sen vare lunch, hem om till andrea och sen bussen hem. började packa så smått till klockan var lite i tre, då jag hade bokat en intervju med mats ekberg. stack på den, klar efter tio min och sedan handling inför imorgon. sen hem och skriva klart artikeln (klar på en timme, im good!) och nu sitter jag här. nåja, jag får väll ta tag i städning av rummet. väskorna är packade, imårn bär det av till borås! vi ses på sm, ciao!

image96
ps. fick min the used biljett på posten idag, jag får rysningar.

      

image95
upptäckte nyss denna på sm sidan, bild på alla tävlande från RM syd

I let someone in

mini-lovet lider mot sitt slut, och det är precis vad jag också är - slut. jag måste ha sovit för mycket, jag somnar verkligen snart. sittandes, ståendes, whatever. nåväl. gårkvällen var riktigt underhållande. carro, elly, louise och frida kom hit och vi käkade grillat och blev askalas. lite kladdkaka slank också ner! jag trivs så fruktansvärt bra i detta umgänget så jag vet inte var jag ska bli av.

image94

förutom grillkvällen igår så har jag varit på tjejkväll hos carro med samma personer + martina och lalle, vilket också var skoj. sedan har jag varit i ystad med mamma (handlade ett par trekvarts jeans, ett par solglasögon eftersom jag trampade isönder ett annat par och två väskor på rea från lindex. på lördagen fick även morfar följa med hem från sjukhuset. har också hunnit med avslutning med e-grupperna och B1 och det känns lite sorgligt utan drill en hel sommar. ska iaf upp och titta på drillning nu i helgen, då SM i borås går av stapeln. B2 ställer upp i team junior klassen och det kommer gå great. idag har jag skrivit klart min book review så jag är ganska nöjd med dagen. förutom att jag verkligen (VERKLIGEN) borde göra matte nu. japp, nu ska jag sätta på en rulle och vänta på att greys ska börja. kanske gör mig en kopp te på det. på återseende, /Sandy

back on track

så folks, nu har jag lagt in de flesta av bilderna som tagits på senare dar. ber om ursäkt för att jag har varit så seg, men nu är det gjort iaf. check it out: bilddagboken/turbulens