filmsällskap

(förlåt datorn, jag hatar inte dig)

snart kommer ellen hit. lite filmsällskap, yeees.

fastnat

jag hatar min dator.

jag bara fastnar hela tiden..

time of my life

gårdagen, japp. vilken kväll! började med att jag och f åkte in till ystad och träffade l. sen fick vi ett idiotryck och sprang till tåget (på två minuter) och åkte först till malmö och sen till lund. sen spatserade vi runder i lund i minst en halvtimme innan vi väl hittade hemgården och hann se en halv låt av chemical vocation. snopet, men whatever. sen hittade vi ingen busshållsplats där 6an skulle gå, så vi satte oss på en stadsbuss till stationen i lund som stannade hur långt som helst från stationen. sen var det dags att springa till bussen som snällt stod och väntade. efter en timme var vi tillbaka i ystad med ca en liter vin i magen. inte skonsamt, kan jag säga. lite dans i öltältet, kissepaus i l pappas lägenhet och tåget hem fem över ett. grymt rolig kväll!


image203

idag är det då tomelillafestivalen, eller vad det nu kallas. var nere en sväng innan för att kolla in zin lit och annat. träffade l, f och a. träffade även två personner från hipp hipp som fick något pris osv. bilder finns alldeles strax på

bilddagboken..

imorgon är det dags för göteborg och pier pressure, ÄNTLIGEN! jag har längtat mig galen efter det här. kvart över sju åker tåget från malmö och vi är uppe ungefär vid tolv. sen är det festival för hela slanten. ska försöka se lite mer av chemical vocation denna gången.. nu: städa rummet, packa och titta på hyrda dreamgirls. någon som sett den? ha det skönt i sommarvärmen (ha-ha)

dagens låt: teitur - louis louis 
 


hemma från jobbet

hemma från jobbet. eller vad man nu ska säga. har iallafall hjälpt pappa idag med att bära plattor. undrar vad jag får för besväret? får nog ta en diskussion med lilla pappsen..

ikväll blir det ystadfestivalen med f, m och l. vad ska Ni göra?

frågor man inte ska fråga

mitt i städningen hittar jag en tom pärm och gör misstaget att ställa mig själv frågan

vad behöver jag en pärm till?

jag kom inte på ett enda bra svar. vissa frågor ska man inte fråga sig själv.


joel 9 år

nyss hemkommen från kusin joels 9 års kalas. jag älskar att gå på kalas, det känns så mysigt! smörgårstårta och kakor blev det och det satt inte helt fel. imorgon blir det jobb hos pappa och ystadfestivalen på kvällen. nu: miss secret agent! CIAO


födelsedagsfest

då var det som sagt födelsedagskalas igår!



1. blommorna jag fick av Elinore, Carro och Lalle
2. Choklad av Louise & Martina, Sjal, armband, halsband + film av Maria och Indiska förpackning och Nalle puh figur av frida.
Thanks you guys! <3

Det var en trevlig kväll med grillspett, marchmellows, cheesecake och bra musik. givetvis var det bra musik, det var min partyfaktor skiva ju! gästerna var som sagt: Frida, Louise, Martina, Maria, Elinore, Lalle, Carro och Anna. vädret blev ganska fint på kvällen men senare regnade ganska rejält när gästerna skulle hem. en lyckad kväll på många sätt, förutom regnet!

image196

partyfaktor: födelsedagsfest 2007

här kommer playlisten från skivan jag brände till igårkväll (födelsedagsfest 2007), enjoy!

01. Timbuktu - strö lite socker över mig
02. Shout out louds - strö lite socker över mig
03. Mika - relax, take it easy
04. Laleh - bostadsansökan
05. The sounds - don't want to hurt you
06. Timbuktu - stirra ner
07. Promoe - these walls don't lie
08. Fall out boy - dance dance
09. Bloc party - this modern love
10. The concretes - you can't hurry love
11. Lars winnerbäck - kom
12. Sahara hotnights - cheek to cheek
13. Lars winnerbäck - I stockholm
14. Helt off - babylonsjukan
15. Twisted sister - the price
16. -
17. Caesars palace - Candy cane
18. Helt off - det brinner i paris
19. Laakso - never satisfied
20. The ark - prayer for the weekend
21. Timo Räisänen - don't let the devil ruin it all

shopping

det har blivit en del shopping på sistone. från lund, erikshjälpen, ja you name it. här kommer i alla fall lite bilder på det mesta.



väskor

1. svart väska från erikshjälpen
2. ljust brun väska från erikshjälpen
3. grön randig väsk afrån erikshjälpen
4. grön väska med motiv från gustav olsson, björn borg
5. blå tygkasse från pappas företag (mest komisk)
6. svart väska, mormors gamla
7. brun väska, mormors gamla



kläder

8. svart linne med motiv från H&M
9. svart klänning med motiv från H&M
10. blå short top från weekday, cheap monday



skor

11. sandaler från skopunkten
12. sandaler från gustav olssons skor

ödet

Mamma: du vet väll om att du har klipptid på tisdag?

nej, jag hade faktiskt ingen aning om det. det roliga är att jag kommer hem från göteborg på måndagen och åker till karlskoga på onsdagen. ibland tror jag lite på ödet.

move along

shoppingturen i lund och malmö igår blev riktigt skoj! frida & maria, falafel, massa affärer och shopping, damn i felt great! haha, nu låter jag som värsta addict, och det är jag nog också. men iallafall så hittade jag en del fajna grajjor som ni får se bilder på senare. nu: iväg till rehab och sen förbereda inför min födelsedagsfest ikväll! måste bränna en festskiva också, det får bli en ny tradition tror jag. ha en bra dag för det tänker sannerligen jag ha! PUSSSSS

life is good, almost great

idag har det inte hänt något kul alls. jag har tränat, tittat på gilmore girls, cyklat och thats it typ. har iallfall precis beställt bussbiljetter till karlskoga mellan den 4-8 juli och imorgon blir det lund med frida och maria. på onsdag ska jag ha födelsedagsfest, på torsdag fyller joel år, på fredag är det ystadfestivalen och på söndag är det ÄNTLIGEN dags för pier pressure! life is good, almost great

söndag

då har man övningskört för första gången också. hur det gick? sådär är nog det rätta ordet. det där med koppling är inte riktigt min grej.. men det löser sig! ellen sov över från igår och sen åkte hon hem vid tolv-ett-tiden. sen övningskörde jag som sagt och efter det käkade vi middag hos mormor & morfar. ganska nice! nu: sätta på någon ruskigt bra film och sen komma isäng i tid. imorgon blir det äntligen träning igen! ciaooo

lyckad midsommar

gårkvällen blev minst sagt lyckad! vi var ett gäng på tio pers som grillade, klädde midsommarstång, dansade runt stången, gungade på lekplatsen och hade allmänt nice. en vinflaska slank ner ganska snabbt och sen var det på vodkan. men det blev bara två groggar, sen var klockan ett-halv två och dags att nanna. iallafall, tack så mycket louise för en hellyckad kväll!



idag är det inte lika roligt, men jag överlever - idag också! vi åkte med fem över två tåget från ystad och sen dess har jag bara sovit typ. inte ens duschat, haha. känner mig ganska groose. men men, snart kommer ellen och vi ska käka falafel i tortillas och titta på en looove film. kan det bli bättre? nej, jag har faktiskt svårt att tro det. ciao!

partyfaktor x156546: Midsommar 2007

börjar bli riktigt laddad inför kvällen! här kommer låtlistan till partyfaktor skivan jag bränt till ikväll

01. Shout out louds - tonight I have to leave it
02. Barnvisor, Mora träsk - Små grodorna
03. The sounds - song with a mission
04. Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då
05. Queen - another one bites the dust
06. Timbuktu - Stirra ner
07. Lejonkungen - Bapumpa
08. Vikingarna - Blue hawaii
09. Säkert - vi kommer att dö samtidigt du och jag
10. Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta
11. My chemical romance - Dead!
12. Beatles - Twish and shout
13. Arctic Monkey - Mardy bum
14. Billie the vision & the dancers - Im pablo
15. Oliver & gänget - Street smart
16. Beach boys - sufrin USA
17. The ark - One of us is gonna die young
18. Muse - Starlight
19. Millencolin - Ray
20. Lejonkungen - Hulahula
21. The used - earthquake
22. Spice girls - Wannabe

Denna skivan går att beställa hos
[email protected] och kostar 25:-, vilket erbjudande va!


midsommar

blev inget filmtittande hos ellen hela natten, vi hann bara med sandor slash ida, sen blev jag hämtad i åskan och var hemma vid halv elva. idag är det midsommar och det regnar. vad annars? jag brukar tycka om regn men inte på midsommar. det ska vara sooool, varför förstår vädret inte det? nåväl, kvällen skall tillbringas hos louise i ystad med några vänner och det ska bli riktigt trevligt. vad ska Ni göra idag?


ny design

ny design, som ni ser. tack så mycket jenny för hjälpen! vad tycker Ni om designen?

återträffen idag var fin. vi åt mackor, jordgubbar och pratade om allt mellan himmel (haha, lite komiskt) och jord. nu: hem till ellen och titta film hela natten. vi hörs imorgon!


morgontrött

jag ska aldrig mer gå upp klockan åtta. (okej, nu ljög jag) iväg till rehab sen återträff, ciao

photoshop

image162

oceans 13

nyss hemkommen från bion där jag såg Oceans 13. ingen film jag rekomenderar, tråkig rentav. nåväl, klicka här för en recension av moviezine. nu: project runaway på trean och sen isäng i tid. ska träna på rehab kvart i nio imårn. au revoir!

image161

övningskörare mitt i backen

cyklade förbi en övningskörare påväg hem från rehab. hon hade stannat mitt i backen. (det är taskigt, men ja, jag erkänner att jag småskrattade lite) började tänka på hur det ska se ut när jag ska börja övningsköra (vilket borde bli snart eftersom jag finally har gått kursen) nej, jag trivs faktiskt ypperligt med min cykel. eller för tillfälligt är det mammas cykel, om vi nu ska vara petiga. men när jag väl är ute på vägarna - watch out. im gonna get ya!!! mohwehweh.


image160

sommardag

vilken ljuvlig sommardag! solen lyser, jag har ätit jordgubbar och honungsmelon till frukost och nu ska jag ner och träna. PUSSSS!

photoshop

image159

minnesvärd födelsedag

känner inte för att blogga, orkar inte heller. så det blir bara en snabb sammanställning. igår var det som sagt min födelsedag, jag blev 17 år. det firades med släkt och vänner på kvällen då det bjöds på grillat och jordgubbar & glass, mums! det var en fin och minnesvärd dag, thanks everyone. det kommer en bild och lista på vad jag fick imorgon!

idag stack jag och mamma till ikea. det blev b.la. en ny cdhylla (har redan två, men där finns ingen mer plats) sen åkte vi till ett köpcenter där jag handlade en svart/grårandig klänning, förmodligen till midsommar. nu ska jag pallra mig ner till rehab och ikväll blir det middag och film med Maria!

ps. nu är allt bokat och klart inför pier pressure, så 1 juli, gbg. jag, Elly, Louise - here we come!


vi kommer att dö samtidigt du och jag

image157
äntligen är du hemma!

besök från elsa & nora från nya tider och imorgon är jag 17

hemma från jobbet. träffade min kära lärare Elsa från lågstadiet. det var fint. "Det är inte alla jag vågar, men dej vågar jag krama." 

tog även betalt för en fanta av
Nora, har för mig att hon hette det, från Nya tider. det ni.

imorgon är det då dags för b-day, aka födelsedag. min 17:onde tillochmed. hur känns det? inget särskilt. hela födelsedagskonceptet har tappat sin charm genom åren, är jag rädd. det känns ganska betydelselöst. efter varje år blir jag lika besviken men jag vet inte vad det är jag blir besviken på. jag får allt jag önskar mig - men det är inte nog. jag vet inte vad som fattas.

missuppfattning

en liten missuppfattning från min sida, jag skulle visst inte börja jobba förrän halv sex.. ehe. så jag åkte med päronen till soldattorpet i ystad för en fika och är nu hemma igen. så, vad ska man nu göra till halv sex? finns alltid något.

working 9 to 5 (rättare sagt 13:30-21.00, men nästan)

idag sov jag ända till klockan tolv, jag var nog ganska trött? men jag får som vanligt dåligt samvete och känner bara att jag sover bort dagen. nåväl, det är ganska fint väder ute och jag måste fixa lunch till jobbet nu. ska jobba från 13:30-21.00, så min dag är s.k. räddad. just det! har gett Jenny i uppdrag att göra om min blogg, väntar ivrigt på resultatet! :) Nej, måste rusa. ha en bra dag, folks!

02:30

jag som skulle komma i säng tidigare.


ännu en studentfest

hemma från ännu en studentfest, denna gången var det hos kristian - eller ska vi säga kristin? haha! nåväl, det var en grymt trevlig kväll och det var länge sen jag hade så kul med mina kusiner!

några citat från kvällen:

malin: fan vad många studenter det är i år! fast... det är det ju iförsig varje år.

malin om kristians körkort: men fan krille, det ser ju ut som du har skrivit kristin borg! (heter egentligen kristian berg)

kristian: det är ju trots allt lördag.

bosse: du tar hand om mig, jag tar hand om dig - fy fan vad vi ska syppa!

träningskläder

längtar till hösten när drillsäsongen går igång och jag får frossa i lite träningskläder. allting hittar ni på dancegymshop.com

image156

stegmätare

har börjat använda en stegmätare, ett förslag från min dietist. så idag ska jag se hur  många steg jag tar i vanliga fall och sen försöka öka på stegvis (ha-ha, stegvis, dåligt skämt i know) wish me luck!

image154

ingen sol så långt ögat kan se

ännu en mulen dag utan sol än sålänge. var tog värmen och solen vägen? trist. ska snart pallra mig ner för att äta lite och sen ut och gå en runda. ikväll ska vi fira kristians student, vad ska Ni göra? ciao! 

Grattis på studenten, Johanna!

image152
Bild från Johannas student i torsdags, grattis hjärtat!

riktigt riktigt riktigt bra

well, det är ju inte direkt sommarväder för tillfälligt. men what the heck, jag trivs ändå. allmänt lugn dag, jobbat och tittat på film med frida. det blev madagaskar och den var riktigt charmig! pratade med susan idag också, i höst blir det duett för mig och Linda och det är susan som ska koreografera vårt program och träna oss. skitkul! hon verkade riktigt pepp för det också, vilket gör det ännu roligare. känner på mig att detta kommer bli riktigt riktigt riktigt bra.

I love you more than words can say

image151
Sms till Maria:
Lever du? Jag älskar dig.
Sms från Maria (på hultan):
Åh vad jag lever! Och åh vad jag älskar dig! Du är bäst puss.

en ny dag

det är en ny dag, gott folk. funderar på om jag ska dra ner på rehab nu om några timmar och köra lite konditionsträning eller om jag bara ska läsa och chilla lite? hmm, svår fråga. egentligen kan jag göra både och, för om jag tränar först kan jag chilla med lite bättre samvete. nåväl, först och främst ska jag duscha, käka lunch, gå ut med hunden och sen kan jag bestämma mig. ikväll är det johannas student, så där kommer jag tillbringa min kväll. Au revoir!

pssst. det är fyra dagar kvar till min födelsedag

14:12

det blev ett konditionspass på rehab och jag blev riktigt riktigt riktigt svettig = STORT SMILE. nu: en skön, kall snabbdusch och sen käka jordgubbar så det sprutar ur öronen! pusssss


stolt

ibland blir jag riktigt stolt över mig själv. idag är en sån dag, då jag verkligen utnyttjar dagen till max. jag har käkat frukost, tränat på rehab, handlat lite mat, handlat frukt på bo ohlsson, varit på banken, gått ut med hunden, lagat och käkat lunch och snart ska jag iväg och jobba. en sak jag måste tänka på är att lyssna på när min kropp säger ifrån, och det har jag gjort idag det med. för en stund sen sov jag en halvtimme och efter det tog jag en dusch - im fit for fight again! nu: vattna blommorna, packa ner kvällsmat och diverse saker som behövs när jag jobbar, vattna blommorna och sen jobba. efter jobbet ska jag nog titta på film med frida också. ciao!

får även passa på att gratulera carolin på studenten idag, grattis min vän!

image153
Jag och Carolin back in the old days

somedays

tja, egentligen skulle jag ju gått upp vid nio och sedan träna vid tio och sen fixa lite andra saker. men eftersom jag inte kunde somna förrän två inatt så gav mig själv lite sovmorgon och tänkte att imed det inte är så varmt idag så gör det inte något att jag tränar senare. nu: frukost/lunch och sen träning! PUSSPÅDIG

psssst. det är 5 dagar kvar till min födelsedag

sommarlov

har haft en riktigt mysig dag med skolavslutning, fika på snuggles, grillning, kubb och rabarberpaj hos elinore med gänget. det känns helskumt med sommarlov, men det är faktiskt ganska skönt. jag vill ta en paus från allt som har med skolan att göra och vara lite för mig själv. även om jag hatar att vara med mig själv så ska jag tvinga mig. nu ska jag ut och gå en runda med hunden, lite musik i öronen också såklart. pussss

No one wants forever

helt slut efter en heldag med NV1C ute i Marietorp. solbränd, trött i benen och i huvudet åkte vi hem vid tre tiden och det har trots värmen varit en relativt trevlig dag. den började vid åtta när vi samlades i NVC och därefter började vi gå mot Marietorp. på vägen dit fick vi gissa fåglar, träd och annat som naturvetare ska tycka är kul. problemet är bara att det är ingen i vår klass som tycker det är särskilt kul dagen innan avslutningen. nåväl, efter ett x antal timmar var vi framme och vi började grilla och samtidigt få reda på betygen i svenska, biologi och kemi. i svenskan och biologin blev det MVG och i kemin G. gänget hade lite knytkalas och jag hade med mig couscoussallad och muffins, som blev väldigt uppskattade! tänkte lägga upp receptet på couscoussalladen senare..

sen jag kom hem har jag inte orkat göra något särskilt, utan bara tittat på Fjorton suger på datorn och tagit det allmänt lungt. fick även min skolavslutningspresent av mamma innan, ett presentkort på ticnet för 500 :- inte helt fel! det ser ut som att det blir pier pressure i sommar och då kan presentkortet komma till användning, eftersom biljetten kostar 570:-. nej, nu ska jag se om där går något bra på tv ikväll. imorgon är det skolavslutning och efter det bad på stranden och grillning hos elinore efteråt. ciao!

dagens låt: Laurel music - no one wants forever

sommar

nu känns det verkligen som att det är sommarlov, fastän vi inte slutar förrän på tisdag. idag har det varit 30 grader och det har tom varit jobbigt att vara ute i solen. när kom sommaren? känns som en chockbörjan på sommaren.


jag har tillbringat dagen på en gokartsbana i kristanstad där jimmy var med i en tävling. det gick mindre bra för honom, men det har varit en allmänt trevlig dag. imorgon är det marietorp som gäller, och gänget har bestämt att vi ska en liten picnic för hos själva där ute i skogen. så jag har gjort lite couscous-sallad och muffins så tar de andra med sig andra godsaker. förhoppningsvis så blir det en trevlig dag! men jag hoppas det blir kallare än idag, för annars tuppar nog alla av i värmen. nu: titta klart på just my luck och sedan gå och lägga mig relativt tidigt eftersom vi ska vara på skolan klockan åtta imorgon. au revoir!


"de e grajor!"

studentfirandet hos anna var helt ok. jag har haft roligare, jag har haft tråkigare. men det roligaste var att se anna komma ut på trappan, DE E GRAJOR! hursomhelt. jag och frida tog tåget in vid två och gick i lite affärer innan det var dags. Kvart i fyra kom anna och hennes klass ut på trappan och efter det tog vi bussen till tomelilla och gick till IP där studentfesten skulle vara. Sen efter det var det mat, dricka och fest! min kväll slutade dock ganska tidigt, jag åkte hem redan vid elva-halv tolv.

idag jobbade jag några timmar och sen stack jag till bo ohlsson för att handla jordgubbar av maria. efter det har jag chillat i solen och åkt lite cabbe. ikväll blir det middag med päronen ute någonstans och sen ska jag bara titta på film typ. lugn kväll med andra ord.

har förresten uppdaterat lite på
bildagboken imorse också och resten av bilderna kommer ikväll. enjoy!


i väntan på att ellen ska vakna

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2 stycken, hem och cykel.
Vilken svordom använder du mest?
Hmm, fan också.
Äger du en iPod?
Om några dagar gör jag =)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden, helt klart.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Pirates of the Carribbean 3.
Har några av dina vänner barn?
Naaaj.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa tror jag.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Haha, ja :P
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Inget av det.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Berg&dalbana, alltid.  
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Dom som gör det förstår inte bättre :P
Tittade du på tecknat när du var liten?
Givetvs!
Hur många syskon har du?
Ett.
Äger du några band t-shirts?
För många
När flög du senast?
December - barcelona 
Läser du för skojs skull?
Absolut, så mycket jag hinner och kan.
Pratar du några andra språk?
Engelskan, tyska och franska
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Båda! 
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Kanske en piercing i läppen eller i ögonbrynet, men inte tatuering.  
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Kvittar
Vad har du med dig in på bion?
en kompis ;P
Vem var din favorit lärare?
Nicke, Anne och Elsa.
Vad har du för väder?
Varmt sommarväder.
Har du en blogg?
Mjo :P
Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor
Gillar du din boendesituation?
Ja, helt ok.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8 - 9 timmar.
Äter du frukost dagligen?
Japp!
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Beror på vilken årstid det är.  
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Jag pratade nog ganska mycket på högstadiet, men jag hamnade aldrig i trubbel pga det.  
Vilken är din favoritfrukt?
Ananas
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Njä
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ibland  
Vad var det senaste du åt?
Egengjorda falafel igår :P
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Jag har ingen aning faktiskt  
Gillar du senap?
Ibland
Sover du på sida, mage eller rygg?
Oftast på age.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Hmm, bra fråga.  
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej, inte än =)
Tycker du om att krama folk?
Absolut! 
Skulle du säga att du är trendig?
Nej, inte så.
Äger du en digitalkamera?
Yes.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Lite.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Kommer inte på någon just nu.  
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Ibland

studentdagen

jag är ledsen för den extremt dåliga uppdateringen på sistone, men nu är jag back on track! som sagt så var det the used i onsdags, och det var den fucking bästa konserten jag har varit på! det började med att vi var i köpenhamn vid typ elva (träffade jenny och rebecca på stationen). sen tog vi stadsbussen ut till vega och började köa. under dagen träffade vi alla i bandet utom bert, eller vi såg bert iallafall :P så vi fick lite autografer, tog kort och jag fick min sko signerad av dan. vid åtta var det insläpp och vi kom fram till andra raden. men det var fruktansvärt varmt så vi stack upp på balkongen istället ^^ efter en timme och tjugo min typ öppnade de med The bird and the worm och hela konserten var så sjukt jävla underbar. massa gamla låtar, massa ös och jag skrek och skrek och skrek och skrek. "fuck me and FUCK YOU!" - Bert "Oh, what a nice scarf you have there, has your mother made it?" - Bert

på torsdagen var
vi lediga, eftersom draman var inställd och jag behövde inte komma på matten. nice! jag åkte in till ystad vid tolv ändå, för att fika med maria och sen shoppade vi lite. hittade två klänningar, två par örhängen och ett armband :) på kvällen kom ellen hit och vi lagade mat och åt den på typ en halvtimme och sen stack vi ner på biografen och såg Pirates of the carabbean - vid världens ände. Efter det nannade hon hos mig och nu sitter jag här när hon fortfarande sover.

idag är det dags för student i ystad, och den jag ska till är såklart anna! hon går ut vid fyra tiden tror jag, så vi ska nog åka in med två tåget ser det ut som. sen ikväll är det studentfest på ip som gället. ciao!

ps. bilder från the used och allt annat ligger så småningom uppe på bilddagboken.

20 minuter kvar till franskan

blev precis klar med svenskan så nu har jag... ingenting att göra. och vad gör man när man har ingenting att göra? jo, man bloggar såklart! jag tror jag har blivit lite beroende, men bara lite. tidigare idag fick jag reda på att jag inte behöver vara här på torsdag, och vet ni vad det innebär? det innebär att detta är min sista skoldag denna terminen innan sommarlovet och jag har bara en lektion dag. en fjuttig franskalektion kvar. det som är det allra bästa med att jag inte behöver komma på torsdag är att det  är konsert imorgon och då lär jag vara ganska trött på torsdag = soooovmorgon! gosh, i love it.

men det sjuka att det känns inte som att vi ska få sommarlov nästa vecka. det känns som att det fortfarande är april eller åtminstone bara maj. men det är juni, fattar ni, juni! det är snart bara en månad kvar till kryssningen och jag längtar ihjäl mig. jag ska få se frankrike, jag dööör. nu ska jag dö lite till, kanske på helgon eller på någon annan blogg. vi ses! (nej just det, det gör vi ju inte. för jag är dööööd)

13:17

glömde nämna att jag ska jobba ikväll, igen.. that kind of brings me down. 12 min kvar till franskan.. 

en lång lång paus

du sårar mig, jag sårar dig. vi lägger hilleben för varandra och skrattar när den andra faller. faller så jävla hårt. det känns som vi är i ett förhållande där båda har varit otrogna, så därför ska vi göra så att den andre ska lida för det för resten av dens liv. det känns svart, kaotiskt och jävligt tomt på samma gång. jag orkar inte vara den misslyckade i dina ögon längre, jag behöver ta en lång paus från allt det här...

is my head still on

håret är väck, gud vad skönt det är med kort hår! orkar tyvärr inte ladda upp någon bild just nu, eftersom jag har satt upp det osv. jodå, det går att sätta upp. men det blir ingen stor svans, ungefär 3 cm och jag överdriver inte. ni får se på bild imorgon om jag hinner innan jobbet!

när jag kom hem från frisören ringde lina och frågade om jag kunde jobba för henne idag, och jodå det kunde jag ju. så jag har varit där mellan halv fem och kvart i tio och under tiden hann jag även skriva klar en uppgift i svenska så det medförde ju något bra. förutom pengar dådå.

imorgon blir det jobb igen och på onsdag är det the used! vi ses där, pussssss

jag.vill.ha.lov.nu

ber om ursäkt för mitt grymt dåliga humör igår, men en bra nyhet är att jag mår bättre idag. eller, jag är fortfarande sjuk men rent psykiskt mår jag bra! fick precis reda på mattebetyget och np-resultatet = godkänd. bätte än ig i alla fall, antar jag. fick även påpekat ännu en gång av min engelska lärare att jag inte alls förtjänar mvgt hon kommer sätta på mig, caaa chiiing. nä, ner med skolan. jag.vill.ha.lov.nu.

klockan tre rycker
håret och jag ska klippa mig ganska kort för en gångs skull. lite blonda slingor ska även sättas i. bild kommer ikväll! (om resultatet blir bra dvs) au revoir

it's really bad this time

jag klarar det inte, jag fattar INGENTING. sitter här och bölar och jag förstår mig verkligen inte på mig själv. jag skulle ju träna som satan på detta provet, jag skulle ju få vg och få det i betyg. så sitter jag här på söndagskvällen och är så jävla sent ute och när jag väl börjar så fattar jag såklart ingenting för jag är totalt dum i huvudet. varför gör jag alltid såhär mot mig själv? jag börjar inse att jag fan inte förtjänar bättre.. DÖ.

det brinner i paris

har haft en liten bloggpaus nu i helgen, inte med flit utan det blev helt enkelt bara så. så en liten helgupdate är väll på sin plats!

fredag: jag var sjuk hela dagen men på kvällen mådde jag lite bättre så jag stack till lalle och sen vidare till tingvalla. hos lalle var det relativt skoj men på tingvalla stannade vi bara en timme. fullt med trettonåringar kände man sig ganska gammal (med mina sjutton år) men på det stora hela var det en bra kväll! intressant att dricka vin med feber dessutom ;)

lördag: bjöd maria på lunch och sedan stannade hon till klockan tio på kvällen. vi käkade couscoussallad, glass, tacopaj och rabarberpaj. mums i magen! vi hann med tre filmer dessutom: anastacia, hannah med h och systrar i jeans. sistnämnda var faktiskt riktigt söt och jag ser den gärna igen.

söndag: idag har jag i princip bara vaknat och käkat lunch (skippade frukosten) om en halvtimme ska jag jobba och under dagen ska jag plugga kemi som satan. på onsdag är det the used, and i cant waaaait. ha en bra söndag, peeps! ciaaaao

16;35

inget jobb för min del, är fortfarande sjuk så mia jobbar för mig istället.. nu ska jag sova och titta på film lite. puss