Oh, did you want me to change? well, I'd change for good

dagens: Coldplay - Shiver

you nut

lalala, ska snart iväg och jobba. och imorgon blir det förmodligen första träningen med duetten, HAPPY!


SJP

image253
Här kommer en adorable bild på SJP också

finnar, väskor och SATC

tja, här händer väll inte alltför mycket. har precis avverkat två SATC avsnitt och har alltså börjat se om boxen för tredje gången. jag erkänner - im obsessed. tidigare idag har jag tränat (chocker) och handlat världens godaste skorpor - im stuck.  borde ersätta dom mot all choklad som slunkit nerför halsen i helgen (iförsig mörk choklad, men ändå) eftersom det har börjat ploppa upp massa äckliga finnar i hela fejset. jag brukar aldrig, läs aaaaaldrig få finnar och har aldrig fått heller. så nu när 3-4 befinner sig i ansiktet känner man sig ganska sunkish. någon som har ett tips på hur man får bort finnar fort och smärtfritt? dom ska bort.

igår gjorde jag en liten städning av rummet. eller det skulle egentligen bli en liten städning men det blev en ganska stor städning. iaf, så började jag då vid elva sortera vid väskorna och ställa dem snyggt och prydligt osv. då upptäckte jag hur djävulskt många väskor jag har. helt sinnes! om jag orkar ska jag fotografera alla, posta dem i ett inlägg och visa er. men jag får se, det är som sagt en hel del väskor vi pratar om..

nu borde jag, ja verkligen borde, mixa ihop drillmusik inför 07/08. men det är mer lockande att sätta på ett till SATC avsnitt och fotografera väskorna. nåväl, jag hinner kanske alla tre - innan jag lägger mig halv elva - elva? ha, ibland är jag riktigt humoristisk. shit vilket långt inlägg om absolut ingening. eller jo - finnar, väskor och SATC. but hey, that's life. ciao


dom tror dom vet men ingen vet vad vi vet

dagens: Lasse lindh - nu när du har mig förlorar du mig aldrig

söndag

dagen har varit relativt ohändelsefull (heter det så?) mest tittat på film och handlat lite saker. köpte b.la. två filmer (på första bilden) en klassiker och den andra en ruskigt bra komedi med richard gere och julia roberts. sedan har jag fixat en framsida till min kost & tränings dagbok. (andra bilden) limmet har inte torkat på bilden, så det ser lite konstigt ut. jaja, nu ska jag titta på filmen till höger. BABYE


gråtfaktor

titta bara på den.


(hittad i 
niotillfems blogg)

you mean more to me than any colour I can see

dagens: Coldplay - low



All you ever wanted to be
Living in perfect symmetry
Nothing is as down or up as us
As us

You see the world in black and white
Not painted right
You see no meaning to your life
You should try
You should try

medelhavskryssning

japp, då var man hemma igen efter medelhavskryssningen. vi utgick från Barcelona, Spanien och besökte sedan Marseille (Frankrike), Genoua (Italien), Neapel (Italien),  Palermo (Sicilien), Tunis (Tunisien) och Palma (Mallorca). näst sista dagen brände jag mig totalt och fick en rejäl förkylning på det. ikväll blir det serveringsjobb på en fest. seeya

it's cool, we can still be friends

var som sagt en vända i ystadt idag och inhandlade det sista inför kryssningen imorgon. det blev två par shorts, ett linne, ett nagellack, klämmor och ett armband. orkar inte ta bilder, fantasin får helt enkelt flöda. nu: knäckemacka + stor kopp te framför superskinny me och project runway på trean.

dagens: Bright eyes - it's cool, we can still be friends

tillbaka till samtiden

image246


Albumet släpps den 17 Oktober
6/12 har de en spelning i Lund, Olympen

åh.

I'll just play my music louder

nu ska jag in till ystad och handla det sista inför semestern. PÖZZ

image243

kiviksmarknad

blev en del fynd på marknaden, som ni får se här.



1. nagelfil, 7 pix. har haft nagelfil forever på min iköpslista så nu köpte jag den äntligen.
2. finaste tygskorna som jag letat efter hur länge som helst. 100 spänn, jatack.
3. 5 filmer för 200:-, love it. Du & Jag, Whirlygirl, Superman returns, Tattoo, A love story och Legenden om Zorro.
4. brun väska för 100 kronor.
5. sysslade en hel del med rökelser när jag var yngre, men sen tog det bara stopp. kände för att börja igen, så det blev 20 st för 20:-.

kvällens: Rihanna ft. Jay Z - umbrella

don't wait

gårdagen var riktigt riktigt störd, men jag gillare. det började med att jag, m, f och a tog bussen till lund och sedan tåget till helsingborg. efter det tog vi båten över till helsingör och började dricka vid ungefär två på dagen. det var frukansvärt varmt vilket förklarar hur det hela uartade för vissa med lite för mycket vin i kroppen ;) ändå nice! vid fyra tog vi båten över till helsingborg igen och sedan stack vi till malmö - kungsparken för lite mys där. träffade älsklingellen och massa annat folk. drog hem relativt tidigt ändå, men det var mest skönt. trevlig dag och kväll, folks!

idag har jag packat, tittat på film, ätit tomatsoppa, packat lite till och ätit middag nyss. om en timma bär det av till kiviksmarknad med f, j och m, eftersom marknadsveckan har dragit igång. ska försöka fynda lite billiga filmer osv. imorgon ska jag köpa det sista inför kryssningen och på torsdag lyfter vi och landar i Barcelona. PUSS

Dagens: Dashboard Confessional - don't wait

prayer for the weekend

mjo, det har ju hänt en del sen sist. igårkväll var det dags för tivolirock i kristianstad med f, e och lite m. en skön kväll med marit bergman, sugarplum fairy, the sounds, snook och till sist älskade the ark. love it!



denna kvällen har spenderats med en reunion med ligan bestående av f, a, a och m. käkade mat från pirri pirri, poppade fyra påsar popcorn, åt glass och kladdekaka ala maria, chips, drack fanta och vatten och tittade på film. helmysig kväll!

imorgon är det helsingör, även detta tillsammans med ligan. det ska bli fint väder också, najssss. ha det fint allihopa, det förtjänar ni. puss!

du och jag, Harry

ikväll blir det Harry Potter and the order of the Phoenix med l i ystad 20:00. äntligen.

image228

because I said so

såg precis klart filmen because I said so, helgullig film om en mamma som inte vill släppa taget om sin dotter. se den!

image227

kvällens låt:
the weepies - the world spinds madly on

secondhand

image220


it takes more than a heartbeat to get me

ska strax iväg för lite secondhandshopping med m. najs! sen blir det träning och malmö ikväll. vad ska Ni göra idag?

dagens: the sounds - much too long

image219

tv and me

nu ska jag äta jordgubbar och banan och titta på tv hela kvällen. det blir hells kitchen, superskinny me, project runway och pussycat dolls. CIAO!

image218

klänningen

här är den. den underbara klänningen jag inhandlade i göteborg förra veckan. perfekt till medelhavskryssningen nästa vecka!


image217
Dålig bildkvalite

smashing

blev först shopping i ystad och sen panikträning på 30 min. i alla fall, hittade ytterligare tre skjorts i ystad. även ett nagellack och klämmor som ska användas på kryssningen till klänningen jag köpte i göteborg (bild på den kommer i nästa inlägg) the sounds - im dying to say this to you fick också följa med hem. biljett bokad till tivolirock och jag är sjukt pepp! är du?


på bild 2 syns även pärlörhängena jag köpte i simrishamn igår

hostfri natt

en hostfri natt - thank god! somnade redan vid ett och gick upp nu vid tio. nu börjar det hända grejor! nu ska jag göra en grymt god frukost. sen blir det träning och efter det kanske ystad med lite shopping. vi ses och hörs!


remake

tog tag i en remake jag tänkt göra ett bra tag nu. fixade till ett par relativt nyshoppade lindex ballerinaskor (vänstra bilden) som jag inte riktigt trivdes i. alltså bytte jag helt enkelt band till svarta och knöt en liten rosett (högra bilden). vad tycks?

image210image212


tillfällig my ass

tillfällig? ha! kortvarig? HA!!!! en vecka är en hel jävla livstid och skiten hjälper inte ens.

image209

lindexfynd

juste! hittade ju värsta praktiska prylarna på lindex idag också, ett mini-nagelset och tandborse+tandkräm+rakhyvel-set. prima skinka, jappjapp! det bästa var priset - 19:90:-/st

image207

bergochdalbana

vilken bergochdalbana det har varit med humöret idag. nåja, nu börjar det bli bättre i alla fall. blev lite inköp i simrishamn. två par skjorts, ett par vita byxor och ett par pärlörhängen (allting till kryssningen) nu tänkte jag cykla ner till filmgiganten och antingen hyra en eller två filmer och kan inte bestämma mig om jag ska handla något naturgodis/vanligt godis eller inte. jag handlade jordgubbar innan, så jag kan ju faktiskt äta dom istället. men jag är riktigt äckligt godissugen... hmm. hälsovecka var det ja.

dagens: joshua radin - fear you won't fall


ond spiral

känns som jag har kommit in i en liten ond spiral. inatt kunde jag inte somna förrän närmare halv fyra och likadant var det i förrgår. vilket gör att jag är svintrött dagen efter och inte går upp förrän vid elva tiden. meaning: jag är trött resten av dagen också. allt detta pga min äckliga hosta som inte låter mig sova ordentligt. var på apoteket igår och köpte flytande Nipaxon, och det slutade med att jag tog en dubbeldos inatt vilket säkerligen inte var jättebra.

nåväl, hälsoveckan fortsätter. nu ska jag äta en stor frukost bestående av antingen gröt eller dinkelflingor och en macka med ägg på. grönt te och juice till det. träning blir det ikväll, eftersom rehab har öppet till åtta. annars idag blir det lite utflykt med mami, kan bli mys. ha det fint allihopa! pews.

hälsovecka

idag har jag inlett min hälsovecka. började med en rejäl frukost med havegrynsgröt + hallon + banan, macka med ägg och en kopp grönt te. DETOX DETOX DETOX

nu ska jag iväg och träna

borta bra, men hemma är fan bättre

hemma från karlskoga. nu ska jag hålla mig på hemmaplan ett tag framöver. fram till nästa torsdag, haha. då blir det kryssning i medelhavet! äntligen. nåväl, har haft trevliga dagar i karlskoga hos jenny men det är skönt att vara hemma. borta bra, men hemma är fan bättre. idag blir det träning och film ikväll med maria. CIAO!

hemsk

du är hemsk, sandra. hemsk.

this is my goodbye

jag vet inte riktigt hur jag ska börja.. eller sluta.. det är väll så det var mellan oss? det började aldrig riktigt och det slutade aldrig riktigt. eller slutade gjorde det kanske, det kändes i alla fall lite så. jag vet inte hur många gånger jag har grämt mig över att jag inte tog första steget fullt ut. hur många gånger jag har tänkt igenom hur det skulle bli när vi väl skulle träffas. för vi skulle träffas, ja, vi skulle träffas många gånger. men jag fegade alltid ur i sista sekunden. men inte denna gången. jag vet faktiskt inte om jag tror på ödet eller ej, men det kändes som det spelade in denna gången. vi var i samma stad, samma område. men vi träffades inte. du tittade efter mig och jag tittade efter dig, men vi såg inte varandra. mot slutet av dagen tänkte jag; nej, nu är det nog. det jag vill ska hända kommer aldrig att hända och nu är det nog. detta får bli vårt avslut, vi kommer förmodligen aldrig mer prata med varandra och vi kommer aldrig att ses. jag vet det. och äntligen tror jag faktiskt att jag kan släppa taget helt. det kändes faktiskt som en lättnad, även om det sved lite.

lev livet och lycka till i framtiden

hemma från GBG och PIER PRESSURE

då var man hemma från göteborg och pier pressure. faaaaaan vad underbart det har varit! i söndags gick jag upp klockan fem och sen åkte vi till ystad för att hämta l och e och sedan vidare till malmö. fem timmar efter tåget gått från malmö och ett byte i nässjö och ett i falköping var vi framme i GBG. jag älskar den staden! spårvagn till vandrarhemmet och sen stack vi till frihamnen där festivalen var. under dagen såg vi neverstore, blindside, chemical vocation, less than jake, the sounds, gogol bordello (assköna), mando diao, billy talent, avril lavigne och my chemical romance. helt JÄVLA UNDERBART! bästa sällskapet hade jag också <3

på måndagen var det nordstan hela dagen lång och tåget hem halv åtta. blev en hel den fina inköp, bilder kommer i ett annat inlägg. har dragit på mig en rejäl förskylning och natten var inte nådig. frossa, konstiga drömmar och en bultande huvudvärk. nåväl, jag har haft skitskoj i alla fall. I had the fuckin time of my life

imorgon drar jag till karlskoga för att bo hos jenny till den 8e.
ska bli grymt skoj! alltså blir det inte alls mycket bloggande denna veckan, men desto mer blir det när jag kommer hem nästa vecka. det är sommarlov, lev livet allihopa. det tänker jag göra!

image206

pier pressure

ztv - morgonmix är bra, hörde precis my chemical romance - I don't love you. peppeppepp

nu drar jag till göteborg - pier pressure! VI SES DÄR

image204