En lång lång paus

Hejdär.

Idag var det konsert med orkestern i sjöbo, hej tråkigheten. Lasse lindh är bra och nu ska jag vara uberintressant och säga GODNATT.

Kräm

it's hard to find angels in hell

Hejdär.

Igår sov Anna hos mig, vi färgade håret, åt kladdekaka med glass och tittade på film. Det var mysigt, jag tycker om Anna mycket. Idag blev det stressigt, men oturligt nog är Anna och jag inte alls bra på att stressa. Men vi hann ju :)

I skolan var det NP uppsats i engelska. Vi skulle skriva om antingen "a true hero/heroes" eller "bad and good times" Jag valde en hjälte, Frida. Jag hoppas jag får bra betyg på det..

I helgen händer inget kul alls. Jag ska bara plugga, vara tråkig och känna mig ensam. Jag hatar det hära.

Kräm.

En kopia av en kopia

Hejdär.

Fredag, don't we just love fridays? Dagen började med uppsamlingsnationellttest i svenska, uppsatsskrivning p.g.a att jag var sjuk då det egentligen var. Var klar på två timmar, gick ganska okej. Visst det kunde gått bättre, men det kan väll allt? Aja, inget så värt att lägga ner tankar på. Sedan hade vi bara engelska, idrott och SO. Fem över fyra tog jag, Frida och Linda in bussen till Ystad och träffade resten av vår drillgrupp (Ellen och tränare Susan) utanför Snuggels. Trevligt tyckte jag :) Blev även tillfrågad att göra föreningens hemsida och det vill jag faktist. Tycker det är kul med sånt och så kommer jag lära mig en massa. Också får jag fotografera :D Paparazziiii.

Så, vad gör Sandy en fredagskväll som denna? Nja, hon tänkte datanörda lite, titta på tv och sen SOVA. Eftersom man ska upp och drilla klockan åtta imorgon blir det inte så sen kväll :)

Kräm.

tjenare kungen

Hejdär.

Väldigt slapp dag idag, inget för anstängande alls. Engelska - diskussion, Svenska - läsförståelse, Matte - genomgång på ny sak, Biologi - lyssna på redovisningar (hann med två, en var på 25 min :o) och sist men inte minst SO - Nicke hade genomgång på tavlan, totalt utflummande. Vi fick sluta en kvart tidigare, vilket var kvart i två :) mums.

Har precis kommit hem efter en sväng nere i byn. Hyrde två filmer (tjenare kungen<3 och bröderna Grimm), lånade några böcker, köpte lite naturgodis och handlade två skivor. Skivorna var Melody Club - Music machine och BD - No time for us (vad har det tagit åt mig?) om någon undrade. Jäklar vad effektiv jag är egentligen, gjorde allt detta på en timme (: Nu ska jag sätta på Tjenare kungen och bara chilla. Chill katten. Kräm


Bloggdebut

Idag blev den dagen då Sandy inte kunde stå emot längre utan skaffade sig en alldeles egen blogg :)
Får se om denna bloggen kommer bli så himla seriös och allt det där, kommer skriva det jag känner för och sen får ni själva trycka ner rutan om det är för dryga utläggningar :)

Idag hade vi NP i engelska, läsförståelse och hörförståelse. Läsförståelsen gick bra, blev klar snabbt. Men det andra var det värre med.. Men det enda man kan göra är att vänta på resultatet, det finns ingen anledning att gå och oroa sig.

Idag sa du att du litade på mig, DU litade på MIG. Dina ögon är det vackraste som finns.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!