tout le monde

jag tycker det är så fint när människor hjälper. hjälper utan att egentligen be om något tillbaka. bara finns där och gör en glad, som får en att skratta när allting känns grått, väldigt fruktansvärt grått. idag vill jag tacka tre personer som har hjälpt mig, som har fått mig att le och skratta trots förskylning och en allmänt dålig dag. ni är så otroligt fina. tack.

dagens låt:
Kent - mannen i den vita hatten (16 år senare)

Kommentarer
Postat av: e.

måste bara fråga hur du fått jobbet på YA? lite av en egen dröm att få skriva krönikor till en tidning nån dag :) får du betalt för det också?

2008-01-10 @ 20:11:18
Postat av: sandy

till e: den jag har kontakt med på tidningen, är gift med min konfirmationspräst som jag träffar emellan åt. hon tipsade om att jag tyckte om att skriva och då fick jag skicka in en provtext och sen fick jag komma med. :) ja, jag får betalt. hör av dig till din lokaltidning! vet iförsig inte hur gammal du är, ,men lokaltidningarna brukar ha väldigt få ungdomsläsare och vill säkert ha en ungdomskrönikor för att få antalet läsare att växa. och om du är äldre och ha förmågan att skriva finns det ju såklart chans att du får skriva ändå. om dom säger nej, skicka till någon annan. tipset är nog att aldrig ge upp. lycka till!

Postat av: e.

tack :) vill jag verkligen göra!

2008-01-12 @ 18:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback